Minusinsk Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Krenare
USD 70.34

Krenare

12 Trëndafila

Fisnike
USD 64.48

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Rehati
USD 119.58

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 64.48

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Qejf
USD 119.58

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Jetë e Lumtur
USD 86.46

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Elegante
USD 70.34

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Hare e ardhshme
USD 64.48

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 64.48

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 86.46

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 119.58

Nënshtrim

24 Trëndafila

Përulësi
USD 64.48

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO