Moska Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Moska është kryeqyteti i Federatës Ruse si dhe shtëpia e disa kopshteve të mrekullueshme. Parku Kuzminki është një i tillë ku mund të shihen shumë lloje lulesh. Disa nga lulet që rriiten në këtë park janë tulipanët dhe lulet portokalli të mokës. Trëndafilat poashtu shihen kudo së bashku me verdhokët dhe anemonat e verdha.
Frymëzim
USD 113.15

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Zonjë Zemërbardhë
USD 61.01

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 61.01

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 113.15

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Joshëse
USD 61.01

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 85.42

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 61.01

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 61.01

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Përsosmëri
USD 61.01

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hijeshi e Pjekur
USD 61.01

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 109.82

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 66.56

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 85.42

Origjinale

12 Zambakë

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 61.01

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Serenatë
USD 113.15

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 61.01

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Lavdi
USD 61.01

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Strehim
USD 113.15

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Moska. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Moska kohët e fundit : -