Nizhnij Novgorod Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Nizhniy Novgorod është një ndër qytete e pakta me një pamje me të vërtetë përrallore. Poashtu është edhe shtëpia e disa llojeve të luleve venase. Zambakët me katrorë të purpurtë e të bardhë shihen kudo së bashku me violat dhe lulet boçe. Kamomili poashtu mund të shihet duke u rritur në këtë zonë.
Gazmore
USD 57.82

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Të Dua Ende
USD 57.82

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 57.82

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 107.23

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Joshëse
USD 57.82

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 80.95

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 63.08

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Mashtrim
USD 57.82

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 57.82

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 107.23

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Mjaft Më Kritikove
USD 57.82

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Bukuri e Qëndrueshme
USD 63.08

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 80.95

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Origjinale
USD 80.95

Origjinale

12 Zambakë

Bukuri e Qëndrueshme
USD 63.08

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 57.82

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Humor
USD 77.53

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Pavdekshmëri
USD 57.82

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top