Nizhniy Tagil Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Rehati
USD 117.95

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Elegante
USD 69.38

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 89.04

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 63.60

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Mahnitëse
USD 114.48

Mahnitëse

Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 89.04

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 85.28

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Përulësi
USD 63.60

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Origjinale
USD 89.04

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 85.28

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Madhështore
USD 117.95

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Të Dua Ende
USD 63.60

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO