Novokuznetsk Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Paç Fat
USD 69.61

Paç Fat

12 Trëndafila

Forcë
USD 85.56

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Rehati
USD 118.33

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Elegante
USD 69.61

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Të Përkas Ty
USD 85.56

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Meritë
USD 85.56

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 118.33

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Joshëse
USD 63.81

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Kapem Pas Teje
USD 63.81

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 63.81

Kthjelltësi

8 trëndafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 85.56

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Përulësi
USD 63.81

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO