Novosibirsk Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Moti i ftohtë i Novosibirask nuk ka ndikuar në dashurinë e banorëve për lulet. Ka disa lloje të luleve vendase që rriten në këtë klimë të ftohtë. Zambakët e guximshëm lulëzojnë në pranverë dhe verë së bashku me trëndafilat dhe tulipanët. Pranvera sjell edhe krokuset, lulet e borës dhe hijacintët në formë rrushi.
Pranim Dashurie
USD 61.45

Pranim Dashurie

Trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 110.61

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Falënderim
USD 113.96

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 61.45

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 113.96

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Joshëse
USD 61.45

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 86.03

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Mashtrim
USD 61.45

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Qejf
USD 113.96

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 61.45

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Lartësi
USD 86.03

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 67.04

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 86.03

Origjinale

12 Zambakë

Kënaqësi
USD 113.96

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 61.45

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 86.03

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Pavdekshmëri
USD 61.45

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Mikpritje
USD 86.03

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Novosibirsk. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Novosibirsk kohët e fundit : -