Omsk Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Klima e Omsk-ut mund të duket jo ideale për rritjen e bimëve, por në fakt qyteti siberian është perfekt për një numër lulesh dhe bimësh shumëvjeçare. Ka disa lloje trëndafilash që rriten në qytet, së bashku me rododendronet, irisët siberian, tulipanët, luleborat dhe krokuset. Në kopshtet private janë të njohura lulegishti, mëllaga dhe althea. Kopshtarët në praktikë më shumë rrisin livandon dhe kamomilin, të dobishme për trajtimin e ftohjeve të ashpra të dimrit. Nuk është e pazakontë për vendasit të japin si dhuratë karafila, margaritarë dhe zambakë, kur ata duan të falenderojnë ose tregojnë kujdesin e tyre.
Tërheqje
USD 109.72

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Fisnikëri
USD 79.33

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Dashuria e përgjegjshme
USD 59.16

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 109.72

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Joshëse
USD 59.16

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 82.83

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 59.16

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Karakter
USD 106.50

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Urtësi
USD 59.16

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 79.33

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Hare e ardhshme
USD 59.16

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Pajtim
USD 109.72

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 64.54

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Meritë
USD 79.33

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 64.54

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Puthje
USD 82.83

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Origjinale
USD 82.83

Origjinale

12 Zambakë

Krenare
USD 64.54

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top