Orenburg Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri e Shenjtë
USD 118.95

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Rehati
USD 118.95

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Thashethemëse
USD 115.45

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 89.80

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Flirtim
USD 64.14

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Elegante
USD 69.97

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 89.80

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Kapem Pas Teje
USD 64.14

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Urime
USD 89.80

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 64.14

Pranim Dashurie

Trëndafila

Qejf
USD 118.95

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Përulësi
USD 64.14

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO