Perm Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Në ultësirat e Maleve Ural, shtrihet qyteti i lumtur Perm. Ka disa universitete mjekësore dhe hulumtuese, por gjithashtu një bollëk lulesh vendase dhe të impotuara. Në vjeshtë, asterët dhe krizantemat lulëzojnë nën gjethet rënëse ngjyrë gjallëruese të kuqe dhe të portokalltë. Në verë, lulediellat gjigant, margaritarët dhe karnat lulëzojnë në livadhet e afërta. Pranvera karakterizohet me lulëzimin e iriseve dhe tulipanëve. Përgjatë vitit, trëndafilat dhe rododendronet mbushin tokën e universiteteve. Muslimanët në Perm favorizojnë lulëkuqet e ndezura, përderisa të Krishterët festojn Pashkët me zambakët e bardhë duke i dhënë si dhuratë kishës.
Kujdesi Amënor
USD 82.41

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 64.22

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Vdes për ty
USD 109.17

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 58.87

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Delikate
USD 58.87

Delikate

12 Trëndafila

Joshëse
USD 58.87

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 109.17

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Joshëse
USD 58.87

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 82.41

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 58.87

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 58.87

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Puthje
USD 82.41

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 64.22

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Origjinale
USD 82.41

Origjinale

12 Zambakë

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 58.87

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 58.87

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Elegancë
USD 58.87

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Shije e Mirë
USD 109.17

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Top