Polevskoy Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Dashuria e përgjegjshme
USD 59.37

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 110.11

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Joshëse
USD 59.37

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 83.12

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Mashtrim
USD 59.37

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme
USD 59.37

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 59.37

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Luks
USD 59.37

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Bukuri e Qëndrueshme
USD 64.77

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 83.12

Origjinale

12 Zambakë

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 59.37

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Ego
USD 59.37

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 110.11

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Kotësi
USD 83.12

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Imagjinatë
USD 59.37

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 59.37

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Mahnitëse
USD 106.87

Mahnitëse

Trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 79.61

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO