Rostov-na-Donu Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Rostov-na-Donu shtrihet në detin Azov dhe krenohet me një numër të madh të bimëve dhe luleve. Ka shumë parqe dhe kopshte, ku si në shumicën e qyteteve ruse, këtu ka një permendore të Luftës së Dytë Botërore, të rrethuar me marigolde, salvia dhe dusty millera. Njerëzit shpesh lënë trëndafila, karafila dhe krizantema të rregulluara në këmbët e statujës. Në pranverë, qindra tulipanë lulëzojnë në parqe dhe para ndërtesave historike. Rrugët janë të dekoruara me kozmose dhe begonia, ndërsa trëndafilat janë të zakonshëm para bizneseve dhe shtëpive. Sikurse në pjesën tjetër të Rusisë edhe këtu ka një përzierje të religjioneve të ndryshme, mirëpo gjatë Pashkëve zambakët e bardhë e mbushin qytetin. Këto lule janë të zakonshme si dhuratë e kishave dhe shiten në marketet vendase.
Ngasje
USD 109.50

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 59.04

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Përsosmëri
USD 59.04

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 109.50

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Joshëse
USD 59.04

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 82.66

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 59.04

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 59.04

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Gazmore
USD 59.04

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 59.04

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Mendime Qiellore
USD 109.50

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 64.41

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 82.66

Origjinale

12 Zambakë

Dashuri Besuese
USD 109.50

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Unitet
USD 79.17

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 59.04

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Imagjinatë
USD 59.04

Imagjinatë

12 Trëndafila

Strehim
USD 109.50

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top