Saint Petersburg Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Shën Peterburgu është themeluar në 1703 dhe përmbanë shumë bimë dhe lule vendase. Në qytetin historik mund të gjendet kamomili, lulja kombëtare. Lulet e misrit të kuqe, rozë apo të purpurta shihen kudo së bashku edhe me zambakët e bardhë të cilët të lënë pa frymë.
Virtyt
USD 61.06

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Seksi
USD 123.51

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 61.06

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 113.24

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Joshëse
USD 61.06

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 85.48

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 61.06

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 61.06

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 113.24

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 61.06

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Kthjelltësi
USD 61.06

Kthjelltësi

8 trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 66.61

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 81.88

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Madhështore
USD 113.24

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Origjinale
USD 85.48

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 61.06

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 85.48

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Besuese
USD 113.24

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Saint Petersburg. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Saint Petersburg kohët e fundit : -