Samara Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Samara, një qytet i mbushur me xhami, muze dhe galeri arti, është vendbanim i një numri befasues të luleve vendase dhe të importuara, shumica e të cilave gjenden në Kopshtin Samara State University Botanical. Ju mund t’i shihni përgjatë lumit Vollga krokuset, luleborat dhe marigoldet që lulëzojnë në pranverë, ndërsa në verë shfaqet bari me ngjyrë dhe lule të egra. Margaritarët, krizantemat, karafilat dhe astilbet me pupla janë të zakonshme në këtë zonë, së bashku me trëndafilat, rododendronet, gladiolat dhe iriset. Në vjeshtë, peizazhi është i ndritshëm me gjethe të kuqe dhe të portokallta.
Falënderim
USD 108.38

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Humor
USD 78.36

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Dashuria e përgjegjshme
USD 58.44

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 108.38

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 78.36

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Joshëse
USD 58.44

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 81.81

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Mashtrim
USD 58.44

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 78.36

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 58.44

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 58.44

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Shpërblim Për Mirësi
USD 105.19

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 81.81

Bashkim

24 trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 63.75

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Origjinale
USD 81.81

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 58.44

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 58.44

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Përulësi
USD 58.44

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top