Saratov Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Saratov është një qendër administrative për rajonin dhe gjithashtu një qytet i rëndësishëm porti. Nuk është një destinacion kryesor i turistëve, por është një shtëpi e shumë universiteteve me kopshte të bukura. Lulet e njohura në Saratov përfshijnë karafilat, margaritarët dhe kallamët. Afërsia e Saratovit me Evropën do të thotë që shumë gjeogjinë, trëndafila, begonia dhe kozmose të importuara shihen në qytet. Gjatë mujave më të ftohtë, çiklamat japin një ngjyrë të këndshme, duke i lënë rrugën në pranverë trëndafilave. Një lule tjetër e preferuar që mbush serat e qytetit, është mbretëresha e argjendë protea.
E butë
USD 82.08

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuria e përgjegjshme
USD 58.63

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Imagjinatë
USD 58.63

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 108.73

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Joshëse
USD 58.63

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 82.08

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 58.63

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Mashtrim
USD 58.63

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 58.63

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Hijeshi e Pjekur
USD 58.63

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Urtësi
USD 58.63

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Virtyt
USD 58.63

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 108.73

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Bukuri e Qëndrueshme
USD 63.96

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Origjinale
USD 82.08

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 63.96

Paç Fat

12 Trëndafila

Origjinale
USD 82.08

Origjinale

12 Zambakë

Vetmi
USD 82.08

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Top