Severomorsk Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përjetësi
USD 90.76

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Rehati
USD 120.22

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Elegancë
USD 64.83

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Elegante
USD 70.72

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Elegante
USD 70.72

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 64.83

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 64.83

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

E re
USD 64.83

E re

Zambakë dhe trëndafila

Pranim Dashurie
USD 64.83

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 64.83

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Më Duaj Më Tepër
USD 64.83

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Moderne
USD 64.83

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO