Tayga Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Falënderim
USD 119.18

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Rehati
USD 119.18

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Luks
USD 64.26

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 115.68

Mahnitëse

Trëndafila

Elegante
USD 70.11

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 64.26

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 64.26

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 119.18

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Dashuri e Ftohtë
USD 64.26

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 64.26

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 64.26

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 119.18

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO