Tol’jati Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Tol’yatti mund të mos jetë një destinacion kryesor i turistëve, por këtu ka shumë vende për vendasit për t’u kënaqur. Mund të peshkohet përgjatë lumit Vollga dhe të kalohen shumë orë duke vizituar kopshtet e qytetit. Kopshtet e lagjeve shpesh përmbajnë margaritarët shasta dhe suzanet sy ngjyrë kafeje. Margaritarët gerbera janë të njohura në kopshte dhe buqeta. Sikurse në qytete e tjera ruse, monumentet janë shpesh të rrethuara me kallamë të gjatë të kuq. Bimët mjekësore rriten me popullaritet, ku kamomili, livandoja dhe aloe vera janë të pranishme në kopshtet e kuzhinës. Trëndafilat janë të preferuarit e rusëve, ku së paku një prej tyre mund të gjendet në secilën rrugë dhe para ndërtesave të qeverisë. Marigoldet dhe salviat janë një çift i zakonshëm dhe një mbjellje e shquar e tyre është para parkut Funland.
Dashuri e Ftohtë
USD 58.63

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 58.63

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 108.74

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 58.63

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 82.09

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Mashtrim
USD 58.63

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 108.74

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Plot Shkëlqim
USD 58.63

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Urtësi
USD 58.63

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 58.63

Imagjinatë

12 Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 63.96

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Origjinale
USD 82.09

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 63.96

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Nënshtrim
USD 108.74

Nënshtrim

24 Trëndafila

Mendime Qiellore
USD 108.74

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 58.63

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Strehim
USD 108.74

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Të Dua Ende
USD 58.63

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top