Ufa Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti Ufa është i njohur për kulturën e tij të gjallë, po aq sa për rëndësinë e tij ekonomike dhe shkencore. Qyteti është shtëpi e disa universiteteve dhe disa parqeve dhe kopshteve të bukura. Përderisa Parku Pobedy mund të shërbej si stacion i metros, ai ka shumë pemë dhe shtretër të luleve që i ndryshojnë funksionin thelbësor të tij. Një nga parqet më të vjetra urbane, Alexander Matrosov Gardens, ka një monument të ushtarëve rus, të rrethuar me kallam, karafila, margaritarë dhe krizantema. Kopshtet përmbajnë poashtu edhe marigolde, salvia dhe irise shumëngjyrëshe. Në muajt më të ftohtë, begoniat, çiklaminet, snapdragonët dhe dusty millerat lulëzojnë në qytet. Trëndafilat janë të preferuarit e vendasve dhe kopshtet e vogla nëpër lagje sigurisht kanë disa nga to.
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 109.04

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 78.84

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Dashuria e përgjegjshme
USD 58.79

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 109.04

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Joshëse
USD 58.79

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 82.31

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 58.79

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 58.79

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 64.14

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 82.31

Origjinale

12 Zambakë

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 58.79

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 109.04

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Strehim
USD 109.04

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Optimizëm
USD 64.14

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Imagjinatë
USD 58.79

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 82.31

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Meritë
USD 78.84

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Mahnitëse
USD 105.83

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Top