Uljanovsk Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ulyanovsk është një qytet për dashamirësit e muzeve dhe historisë, por gjithashtu është shtëpi e disa parqeve dhe kopshteve. Rrugët me pemë eksplodojnë në të kuqen dhe të portokalltën e ndezur gjatë vjeshtës. Gjatë verës mund të shihen trëndafilat e kuq, kallamët dhe manushaqet tringjyrëshe, veçanërisht rreth monumenteve. Iriset siberiane dhe tulipanët janë lule të zakonshme të verës si dhe sinjali për përfundimin e dimrit. Në Ulyanovsk Agricultural University, ka shumë lëndina dhe shtretër të gjelbërt të mbushur me margaritar, begonia dhe çiklamene. Luledielli dhe lulja astilbe mund të shihen në qytet, së bashku me gladiolën e rastësishme që shfaqet rreth gardheve.
Lartësi
USD 83.38

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 59.56

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 110.45

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 59.56

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 83.38

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Mashtrim
USD 59.56

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 59.56

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 83.38

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 64.97

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 83.38

Origjinale

12 Zambakë

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 59.56

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Origjinale
USD 83.38

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Strehim
USD 110.45

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Imagjinatë
USD 59.56

Imagjinatë

12 Trëndafila

E hirshme
USD 59.56

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 107.20

Mahnitëse

Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 64.97

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

E dhimbsur
USD 59.56

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top