Volgograd Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Pëgjatë shumë ndryshimeve të emrit, Volgograd ka mbetur një qendër për industri. Është shtëpi e shumë parqeve dhe monumenteve, siç është Parku Tsentralnyy dhe Parku Beach. Në vjeshtë, shumica e ngjyrës në qytet vjen nga gjethet e ndryshuara ngjyrë panje, por në pranverë dhe verë, kallamët, dusty millerat, marigoldet dhe salviat rreth monumentit Stalingrad, japin një kontrast të bukur të ngjyrës së kuqe, të bardhë, të verdhë dhe të kaltërt. Iriset, krokuset dhe tulipanët janë gjithashtu një pamje e zakonshme në fundin e dimrit, përderisa trëndafilat e kuq dhe të bardhë janë gjithashtu pamje e zakonshme para muzeve dhe kopshteve të vendasve.
Rrezikojmë
USD 59.12

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Dashuria e përgjegjshme
USD 59.12

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 109.64

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 59.12

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 82.77

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Përulësi
USD 59.12

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 59.12

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 59.12

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Shikim i Shpejtë
USD 109.64

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 109.64

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

E ëmbël
USD 59.12

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Moderne
USD 59.12

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 79.28

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 64.50

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Origjinale
USD 82.77

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Strehim
USD 109.64

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Serenatë
USD 109.64

Serenatë

Orkid

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 59.12

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Top