Voronezh Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti simpatik Voronesh është shtëpi e një numri universitetesh, parqesh dhe kopshtesh. Qendra e qytetit, Lenin Square, ka mungesë bimësh dhe lulesh, por rrugët e lagjeve janë të mbushura me një lulëzim të pemëve të mollës dhe qershisë, si dhe krokuseve, tulipanëve, marigoldeve dhe manushaqeve tringjyrëshe. Begoniat mbillen shpesh në bazat e pemëve. Gjatë Pashkëve, zambakët e parfumojnë ajrin, si dhe ipen zakonisht si dhuratë për kishën. Në kopshtet private janë të njohura kozmoset, nikotianat, margaritarët dhe mini karafilat. Vera është koha për trëndafila, ku universitetet shpesh i mbjellin ata para ndërtesave të tyre. Livandoja është një tjetër lule e njohur, ku lulet e thata të saj mund të blihen në marketet vendase.
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 59.61

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Misterioze
USD 79.92

Misterioze

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 65.02

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 59.61

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 110.54

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Joshëse
USD 59.61

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 83.45

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Buzëqeshëse
USD 59.61

Buzëqeshëse

Trëndafila

Mashtrim
USD 59.61

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Modesti
USD 59.61

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Urtësi
USD 59.61

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 65.02

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 110.54

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Origjinale
USD 83.45

Origjinale

12 Zambakë

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 59.61

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 83.45

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 59.61

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 59.61

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Top