Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Filipinet. Ne dërgojmë lule me dorë në Manila dhe 337 qytete, në Filipinet

Banorët e Filipineve përdorin lulet për tu shëruar nga humbjet e mëdha. Festivali vjetor i luleve që mbahet në qytetin Baguio, është një shembull tipik. Festivali quhet panabenga që do të ishte përkthyer si sezona e lulëzimit, ku rrugët e qytetit mbushen me fleta lulesh. Kishat në Filipine dekorohen me lule gjatë festave të Flores de Mayo, dhe lulet përdoren për ti rrethuar arkivolet gjatë ceremonive mortore. Lulja kombëtare e Filipineve është sampaguita me ngjyrë të bardhë e cila rritet në tërë shtetin. Altaret e kishave shumë shpesh dekorohen me lule. Lulet poashtu janë pjesë e rëndësishme e ceremonive martesore të çdo filipinasi, kështu duke u dhuruar nuseve dhe vjehrrave buqeta lulesh. Kryeqyteti Manila është shtëpia e shitësve dhe kopshteve të luleve.

Buqeta të Popullarizuara në Filipinet

Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta:Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta


Pranim Dashurie

Pranim Dashurie

Trëndafila

Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

   
Paç Fat

Paç Fat

12 Trëndafila

Ashpërsi

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Mendime Qiellore

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

   
Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Lavdi

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

   
Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

Virtyt

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Kthjelltësi

Kthjelltësi

8 trëndafila

   
Rrezikojmë

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

   
Ngasje

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Jetë e Lumtur

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

   

Ofertë Speciale: Bukuri madhështore

E çiltër, elegante dhe e bukur, kjo buqetë din si të lë përshtypje. Bukuria klasike e zambakëve është një madhështi shtesë shumëngjyrëshe dhe melankolike e lule gerberave ngjyrë portokalli. Chrysanthemums dhe karafilat i japin kësaj buqete një ndnjenjë të thjeshtë dhe arëtues. E përkryer për çdo rast të veçantë, por pyetni për zakonet vendore para se të dhuroni chrysanthemums. Kjo buqetë është e popullarizuar në Budta, Davao, Kuezon (Quezon), Malinao Ilaja (Malinao Ilaya), Manila . Për ti treguar dikujt se mendoni për të, dhe nëse këtë gjë dëshironi ta bëni në mënyrë elegante, atëherë merrni parasysh këtë buqetë. Shto një vazo për tu dukur më e lezetshme.
Informacion