Angjeles Siti Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Angeles City është një qytet shumë kozmopolitan falë shumicës së universiteteve që gjenden këtu. Gjithashtu është një vendbanim i shumë llojeve të luleve vendase dhe të importuara. Gjatë sezonit të reshjeve lulësojnë bimët tropikale si bimët ananasngjashme, helikonia dhe orkidat. Gjatë sezonit të thatë shfaqen bimët të tjera lulëzuese siç është kurora me gjemba. Vendasit shpesh bëjnë dekore për Krishtlindje, duke përdorur zambakun e bardhë, orkidën dhe begoniën, të cilat simbolizojnë pastërtinë, miqësinë dhe dashurinë. Kishat Katolike këtu shpesh mirëmbajnë kopshte të mbushura me trëndafilin anglez, jaseminin, shkëlqimin e mëngjesit dhe luleshtrydhen mjellmë.
Pranim Dashurie
USD 80.77

Pranim Dashurie

Trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 80.77

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Flirtim
USD 80.77

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 80.77

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Elegancë
USD 80.77

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Paç Fat
USD 49.81

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 80.77

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

E përjetshme
USD 80.77

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Mendime Qiellore
USD 125.20

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 94.23

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Urtësi
USD 80.77

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Lavdi
USD 80.77

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 80.77

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Seksi
USD 141.35

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 80.77

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 105.00

Përkryerje

24 Trëndafila

Virtyt
USD 80.77

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Fyerje
USD 125.20

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top