Budta Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Edhe pse politikisht autonome, Budta është akoma vendbanimi i bimëve të njejta që gjenden në pjesën tjetër të Filipineve. Zambakët e ujit rriten në pellgje të vogla përreth tempujve fetar dhe lulet janë dhurata të zakonshme. Jasemini yll dhe sambac mbushin ajrin e mëngjesit me aromën e saj. Popullsia muslimane adhuron trëndafilat e këtij vendi, ku kopshtet publike dhe private janë të mbushura me trëndafila hibrid, trëndafilat e çajit dhe trëndafilat e vegjël të damaskit. Dyqanet vendase shpesh vendosin jashtë vazo me lule margaritari dhe krizantema, ku vendasit shpesh ju japin buqeta me lule turistëve që vizitojnë vendin. Larg nga qyteti, ju mund të gjeni lulet koreopsis që lulëzojnë në plazhe, si dhe helikonia që rriten përreth palmave.
Pranim Dashurie
USD 81.86

Pranim Dashurie

Trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 81.86

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 126.89

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 81.86

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 126.89

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Paç Fat
USD 50.48

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 126.89

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Magjepsje
USD 81.86

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Humor
USD 95.51

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 81.86

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Mendime Qiellore
USD 126.89

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Urtësi
USD 81.86

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 81.86

Entuziaste

Trëndafila

Imagjinatë
USD 81.86

Imagjinatë

12 Trëndafila

Lavdi
USD 81.86

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 81.86

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Pavdekshmëri
USD 81.86

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 95.51

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Top