Davao Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Me plazhet e bardha të bukura dhe me pikat më të larta malore në vend, Davao është një destinacion i njohur turizmi. Klima e ngrohtë është idele për shumë bimë dhe lule vandase. Ka shumë pemë të bananes, palmës dhe kokosit, ndërsa helikonia, zambakët aziatik dhe tigër lulëzojnë në kohën e tyre. Edhe orkidat janë shumë të zakonshme ku kjo lule shitet shpesh në marketet e qytetit. Lulet luajnë po ashtu një rol në ceremonitë religjioze, ku zambakët e bardhë dhe orkidat janë dhuratat e zakonshme për Budistët. Trëndafilat janë shumë të njohur, edhe pse nuk janë vendas, ku trëndafilat hibrid dhe ata të çajit rriten në çdo kënd. Disa kopshte private mirëmbajnë pellgje me zambak dhe tek Parku i Njerëzve ka edhe fontana të zbukuruara me ndriçim përveç luleve.
Pranim Dashurie
USD 81.42

Pranim Dashurie

Trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 81.42

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Flirtim
USD 81.42

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 94.99

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 94.99

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Paç Fat
USD 50.21

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 81.42

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Besnike
USD 105.85

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 81.42

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 126.21

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Urtësi
USD 81.42

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Lavdi
USD 81.42

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 146.56

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Lartësi
USD 105.85

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Respekt
USD 105.85

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 94.99

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Dashuri Besuese
USD 126.21

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Pavdekshmëri
USD 81.42

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top