Imus Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuria e përgjegjshme
USD 86.56

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Bukuri Tekanjoze
USD 86.56

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

E hirshme
USD 86.56

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 86.56

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 112.53

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Pafajësi
USD 134.17

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 134.17

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Përqafime
USD 100.98

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 134.17

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Ego
USD 86.56

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 112.53

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 100.98

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO