Kuezon Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Quezon është një nga qytet më të populluara në Filipine dhe krenohet me një koleksion mahnitës të luleve vendase dhe të importuara. Trëndafilat e huaj janë të preferuarit e banorëve të qytetit, së bashku me krizantemat, gerberat, margaritarët shasta, gladiolat dhe disa lloje të jaseminit. Gjatë festivalit Flores de Maria, femrat vendase festojnë Marinë e Virgjër duke u veshur si karakteret historike dhe biblike dhe duke dhënë dhurata, shpesh të përbëra nga zambakët, orkidat, trëndafilat dhe jaseminët e bardhë.
Pranim Dashurie
USD 50.63

Pranim Dashurie

Trëndafila

Falënderim
USD 84.80

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Kapem Pas Teje
USD 50.63

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 63.28

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Flirtim
USD 50.63

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Meritë
USD 63.28

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 50.63

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 63.28

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Paç Fat
USD 50.63

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 50.63

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Mendime Qiellore
USD 84.80

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Urtësi
USD 50.63

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 50.63

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Fisnike
USD 50.63

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Joshëse
USD 50.63

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
E re
USD 50.63

E re

Zambakë dhe trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 84.80

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 50.63

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Kuezon. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Kuezon kohët e fundit : -