Kuezon Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Quezon është një nga qytet më të populluara në Filipine dhe krenohet me një koleksion mahnitës të luleve vendase dhe të importuara. Trëndafilat e huaj janë të preferuarit e banorëve të qytetit, së bashku me krizantemat, gerberat, margaritarët shasta, gladiolat dhe disa lloje të jaseminit. Gjatë festivalit Flores de Maria, femrat vendase festojnë Marinë e Virgjër duke u veshur si karakteret historike dhe biblike dhe duke dhënë dhurata, shpesh të përbëra nga zambakët, orkidat, trëndafilat dhe jaseminët e bardhë.
Pranim Dashurie
USD 81.46

Pranim Dashurie

Trëndafila

Falënderim
USD 126.26

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 81.46

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 95.03

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFO
Flirtim
USD 81.46

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Meritë
USD 95.03

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFO
Paqe
USD 81.46

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 95.03

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFO
Paç Fat
USD 50.23

Paç Fat

12 Trëndafila

Ashpërsi
USD 81.46

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFO
Mendime Qiellore
USD 126.26

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Urtësi
USD 81.46

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFO
Lavdi
USD 81.46

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Fisnike
USD 81.46

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFO
Joshëse
USD 81.46

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

E re
USD 81.46

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 126.26

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 81.46

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Kuezon. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Kuezon kohët e fundit : -