Malinao Ilaja Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i largët Malinao Ilaya është një rajon relativisht i paprekur dhe është vendbanim i bimëve dhe luleve vendase. Veshët e elefantit, helikonia dhe zogjët e parajsës rriten nën pemët e gjata dhe mund të gjenden shumë prej 900 llojeve të orkidave vendase të Filipineve. Jasemini sambac, lulja kombëtare, rritet në tërë qytetin dhe lulet përdoren si dekorim. Trëndafilat e importuar janë të preferuarit e vendasve, përderisa lulja aster, gladiolat dhe krizamtemat janë të njohura për buqeta.

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 50.69

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Tekanjoze
USD 50.69

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Thashethemëse
USD 91.23

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 50.69

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 65.89

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri e Braktisur
USD 84.90

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 84.90

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 84.90

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuri Për Natyrën
USD 65.89

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 50.69

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Paç Fat
USD 50.69

Paç Fat

12 Trëndafila

Moderne
USD 50.69

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 65.89

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 50.69

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Pranim
USD 50.69

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 50.69

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Dashuri Besuese
USD 84.90

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Entuziaste
USD 50.69

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO