Manila Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kryeqyteti, i njohur edhe si Perla e Orientit, ka një histori të pasur dhe gjallëruese. Ndikimi i fuqishëm spanjoll mund të shihet madje edhe në lulet që rriten këtu. Lulja kombëtare, jasemini sambac rritet në çdo vend, ku të njohura janë edhe anthuriumi dhe helikonia. Janë mbi 900 lloje të orkidave që rriten në Filipine dhe shumica nga to mund të shihen në Manila. Lulet kanë një domethënie të veçantë, ku në festa të ndryshme ipen si dhuratë lule të ndryshme. Për Pashkë, dhurohen zambaku i bardhë dhe orkida, ndërsa për Krishtlindje është e njohur amarilina e kuqe. Trëndafilat janë një tjetër lule e preferuar nga vendasit, ku shumë lloje të tyre rriten në parqe dhe kopshte të qytetit. Lulet margaritar shasta dhe gerbera, si dhe karafilët, ipen shpesh si simbol i miqësisë në buketa shumëngjyrëshe.
Pranim Dashurie
USD 81.52

Pranim Dashurie

Trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 81.52

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFO
Flirtim
USD 81.52

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Mbrojtje
USD 95.10

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFO
Elegante
USD 50.27

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 81.52

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 95.10

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Paç Fat
USD 50.27

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFO
Melodioze
USD 105.97

Melodioze

24 Trëndafila

Ashpërsi
USD 81.52

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFO
Mendime Qiellore
USD 126.35

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Urtësi
USD 81.52

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFO
Lavdi
USD 81.52

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Rehati
USD 126.35

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFO
Mjaft Më Kritikove
USD 81.52

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Hutim
USD 126.35

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 105.97

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Tërheqje
USD 126.35

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Manila. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Manila kohët e fundit : -