Pagadian Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri Tekanjoze
USD 87.29

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Paqe
USD 87.29

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 113.47

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 135.29

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Të Dua Ende
USD 87.29

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Rrezikojmë
USD 87.29

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 135.29

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Forcë
USD 101.83

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Paç Fat
USD 53.83

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 87.29

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 87.29

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Modesti
USD 87.29

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO