Roksas Siti Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Qëndrueshmëri
USD 100.71

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 86.32

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Bukuri Tekanjoze
USD 86.32

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 86.32

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 112.22

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri e Braktisur
USD 133.80

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 112.22

Bashkim

24 trëndafila

Martesë e Lumtur
USD 133.80

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 133.80

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 133.80

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Magjepsje
USD 86.32

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Përulësi e Këndshme
USD 86.32

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO