Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Finlandë. Ne dërgojmë lule me dorë në Helsinki dhe 52 qytete, në Finlandë

Gjatë festivalit verorë, vizitorët në Finlandë mund ti shoqërojnë vajzat e reja në vendosjen e luleve të egra në flokët e tyre. Festivali shenon ardhjen e pranverës dhe mbahet në fund të Qershorit. Gjatë këtij festivali verorë, lulet si Calendula dhe St. John’s Wort mblidhen nga vendasit për qëllime shëruese. Lulja kombëtare e Finlandës është zambaku i njomë me erë të ëmbël dhe rritet në tërë teritorin e Finlandës. Ata që vizitojnë qytetin Tampere kanë mundësinë ta përjetojnë Festivalin e Luleve i cili mbahet në muajin Korrik dhe Gusht. Në kryeqytetin finlandez, Helsinki, mysafirët që ftohen për darkë shpeshëherë me vete sjellin dhurata me lule, dhe vazot me lule hudër janë një ndër dhuratat më të ngrohta dhe më të shpeshta që dhurohen nëpër shtëpitë finlandeze. Banorët e qytetit Turku kanë krijuar një koleksion të mahnitshëm të vazove me lule si dhe paraqitje artistike të tyre.

Buqeta të Popullarizuara në Finlandë


Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuri e Shenjtë

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Dashuri e Pastër

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

   
Mendime Qiellore

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Kujdesi Amënor

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

   
Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Përulësi e Këndshme

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

   
Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Karakter

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

   
Dëshirë

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Melodioze

Melodioze

24 Trëndafila

Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

   
Unitet

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Zonjë e Bukur

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Mashtrim

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

   

Ofertë Speciale: Melodioze

Dëshironi ti thoni ‘Të Dua’ apo doni ti kërkoni falje nga thellësia e zemrës? Atëherë nuk gaboheni me këtë tufë të trëndafilave të kuq. Trëndafilat janë të popullarizuar në Espo (Espoo), Helsinki, Tampere, Turku, Vanta (Vantaa) , por këto lule dhurohen kudo në botë. Trëndafilat e kuq, jo vetëm që simbolizojnë dashurinë e vërtetë romantike, por gjithashtu dhurohen si shenjë e dashurisë dhe respektit. Trëndafilat e kuq janë ndër të paktat lule që duken elegante edhe të vetme në buqetë. Krijo një dhuratë perfekte me këta trëndafila të mrekullueshëm, dhe mos harro një vazo simpatike për ti vendosur më së miri.
Informacion