Espo Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Espoo është qyteti i dytë më i madh në Finland. Ai është i përkushtuar dhe i rrethuar nga natyra. Kjo do të thotë se disa zona natyrore por edhe të krijuara nga njeriu me lule janë në rritje. Këtu përfshihen edhe anemonët si dhe luleshtrydhet aromatike europiane. Hepatikat blu dhe të bardha mund të gjenden duke u rritur kudo në këtë zonë.
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 101.30

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuri e Shenjtë
USD 101.30

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Dashuri e Pastër
USD 97.19

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 101.30

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Kujdesi Amënor
USD 75.59

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

E shijshme
USD 75.59

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 73.28

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Pajtim
USD 101.30

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 53.99

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 101.30

Serenatë

Orkid

Fyerje
USD 101.30

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuri e Ftohtë
USD 53.99

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Përulësi e Këndshme
USD 53.99

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 53.99

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Durim
USD 53.99

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Karakter
USD 97.19

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Përjetësi
USD 75.59

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Dëshirë
USD 101.30

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top