Hamina Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ashpërsi
USD 58.22

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Rrezikojmë
USD 58.22

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 58.22

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 104.80

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Magjepsëse
USD 109.23

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 109.23

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 81.51

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Melodioze
USD 81.51

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 81.51

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 81.51

Origjinale

12 Zambakë

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 58.22

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 79.01

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO