Heinola Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Karakter
USD 105.01

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Magjepsëse
USD 109.46

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 109.46

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 58.34

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 58.34

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 81.68

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 81.68

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Origjinale
USD 81.68

Origjinale

12 Zambakë

Gazmore
USD 58.34

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 58.34

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dëshirë
USD 109.46

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

E hirshme
USD 58.34

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO