Helsinki Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Helsinki është i njohur për kopshtet e brendshme ku vizitorët mund të shohin shkurret e kameliave 100 vjeçare. Dhomat e këtyre kopshteve të brendshme përmbajnë edhe trëndafila historik si dhe disa palma. Të njohura edhe si Kopshtet Dimërore disa nga lulet tjera që gjenden këtu janë edhe verdhokët në ngjyrë të verdhë apo portokalli si dhe disa zambak aromatik.
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 101.50

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuri e Shenjtë
USD 101.50

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 101.50

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 97.38

Thashethemëse

72 Trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 97.38

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Magjepsje
USD 54.10

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 73.42

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Mendime Qiellore
USD 101.50

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Kujdesi Amënor
USD 75.74

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Puthje
USD 75.74

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 101.50

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Qëndrueshmëri
USD 73.42

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 101.50

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Flirtim
USD 54.10

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 54.10

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 54.10

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Shpresë
USD 54.10

Shpresë

Gerbera

Krenare
USD 61.83

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top