Mothers Day


Mikpritje
USD 82.63

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 59.02

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Hutim
USD 110.74

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 59.02

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Përulësi
USD 59.02

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

E paharrueshme
USD 59.02

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 82.63

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 59.02

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 59.02

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 110.74

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Joshje
USD 80.10

Joshje

12 Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 59.02

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 110.74

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 82.63

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 80.10

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 59.02

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Rini
USD 59.02

Rini

Trëndafila dhe karafila

Të Përkas Ty
USD 80.10

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 82.63

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Pafajësi
USD 110.74

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Mahnitëse
USD 106.24

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 59.02

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 110.74

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 59.02

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top