Get Well Soon


Arratisu Me Mua
USD 59.02

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Të Përkas Ty
USD 80.10

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 110.74

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 82.63

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Fitore
USD 59.02

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Shije e Mirë
USD 110.74

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 110.74

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 80.10

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 106.24

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 110.74

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 59.02

Entuziaste

Trëndafila

Fisnikëri
USD 80.10

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Përulësi e Këndshme
USD 59.02

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Meritë
USD 80.10

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dashuri Besuese
USD 110.74

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 110.74

Vdes për ty

Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 59.02

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Hijeshi e Pjekur
USD 59.02

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 59.02

Shpresë

Gerbera

Festim
USD 110.74

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Shëndet i Mirë
USD 80.10

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 59.02

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Delikate
USD 59.02

Delikate

12 Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 110.74

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Top