Sympathy


Përqafime
USD 79.08

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 109.32

Nënshtrim

24 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 79.08

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 58.27

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 58.27

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 81.57

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 58.27

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Hutim
USD 109.32

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fisnike
USD 58.27

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 79.08

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 79.08

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Melodioze
USD 81.57

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 58.27

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

E ëmbël
USD 58.27

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ngasje
USD 109.32

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 120.69

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 66.59

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 58.27

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 81.57

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 81.57

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 109.32

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 79.08

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 58.27

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 58.27

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Top