Helsinki Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Helsinki është i njohur për kopshtet e brendshme ku vizitorët mund të shohin shkurret e kameliave 100 vjeçare. Dhomat e këtyre kopshteve të brendshme përmbajnë edhe trëndafila historik si dhe disa palma. Të njohura edhe si Kopshtet Dimërore disa nga lulet tjera që gjenden këtu janë edhe verdhokët në ngjyrë të verdhë apo portokalli si dhe disa zambak aromatik.
Luks
USD 58.27

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Urime
USD 81.57

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFO
Joshje
USD 79.08

Joshje

12 Trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 81.57

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFO
Forcë
USD 79.08

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Magjepsëse
USD 109.32

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFO
E përjetshme
USD 58.27

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 109.32

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFO
Kënaqësi
USD 109.32

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 58.27

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFO
Pritshmëri
USD 58.27

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 81.57

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFO