Iisalmi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsëse
USD 109.17

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 109.17

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Shpërblim Për Mirësi
USD 104.74

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 81.46

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 81.46

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Mbrojtje
USD 78.97

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 81.46

Origjinale

12 Zambakë

Gazmore
USD 58.19

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Pajtim
USD 109.17

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 109.17

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Hare e ardhshme
USD 58.19

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Krenare
USD 66.50

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO