Imatra Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri madhështore
USD 57.34

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Mikpritje
USD 80.28

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Përshtypje Që Zgjat
USD 107.59

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 57.34

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Magjepsëse
USD 107.59

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 107.59

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 57.34

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 80.28

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 80.28

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 80.28

Origjinale

12 Zambakë

Shpresë
USD 57.34

Shpresë

Gerbera

Gazmore
USD 57.34

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO