Järvenpää Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri Për Natyrën
USD 82.07

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 109.99

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Joshje
USD 79.56

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 109.99

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Tërheqje
USD 109.99

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Melodioze
USD 82.07

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 58.62

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

E këndshme
USD 82.07

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Ashpërsi
USD 58.62

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 82.07

Origjinale

12 Zambakë

Gazmore
USD 58.62

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Dëshirë
USD 109.99

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO