Joensuu Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri Pa Ndjenja
USD 77.86

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Mirënjohje
USD 57.37

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

E shijshme
USD 80.32

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 107.64

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 77.86

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 107.64

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 80.32

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 80.32

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Origjinale
USD 80.32

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Unitet
USD 77.86

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Gazmore
USD 57.37

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Dëshirë
USD 107.64

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO