Jyväskylä Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Qëndrueshmëri
USD 78.34

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 78.34

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Magjepsëse
USD 108.30

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 57.72

Kthjelltësi

8 trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 108.30

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Pavdekshmëri
USD 57.72

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 57.72

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Melodioze
USD 80.81

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 80.81

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 80.81

Bashkim

24 trëndafila

Origjinale
USD 80.81

Origjinale

12 Zambakë

Flirtim
USD 57.72

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO