Kaarina Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Meritë
USD 80.06

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

E përjetshme
USD 58.99

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Magjepsëse
USD 110.67

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 58.99

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 110.67

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Melodioze
USD 82.58

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 82.58

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Origjinale
USD 82.58

Origjinale

12 Zambakë

Gazmore
USD 58.99

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Ngasje
USD 110.67

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 110.67

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Mendime Qiellore
USD 110.67

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO