Kajaani Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shpërblim Për Mirësi
USD 105.37

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Magjepsëse
USD 109.83

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Lavdi
USD 58.54

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 109.83

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 109.83

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

E paharrueshme
USD 58.54

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 81.95

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 81.95

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Origjinale
USD 81.95

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 81.95

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Gazmore
USD 58.54

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Zonjë Zemërbardhë
USD 58.54

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO