Kangasala Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Kujdesi Amënor
USD 81.75

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Krenare
USD 66.74

Krenare

12 Trëndafila

Magjepsëse
USD 109.56

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 109.56

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Mirënjohje
USD 58.40

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 81.75

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 81.75

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Ndjenja Të Ngrohta
USD 79.25

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Origjinale
USD 81.75

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 109.56

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Hutim
USD 109.56

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Gazmore
USD 58.40

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO