Karleby Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vdes për ty
USD 108.60

Vdes për ty

Trëndafila

Paç Fat
USD 66.15

Paç Fat

12 Trëndafila

Magjepsëse
USD 108.60

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 108.60

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

E shijshme
USD 81.03

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Luks
USD 57.88

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 57.88

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Strehim
USD 108.60

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Melodioze
USD 81.03

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 81.03

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Origjinale
USD 81.03

Origjinale

12 Zambakë

Gazmore
USD 57.88

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO